Svenska English

Referenser

Våra kunder finns i alla sektorer: privat näringsliv, kommun, landsting, stat, föreningsliv och organisationer. Gemensamt för alla kunder är att de har en omfattande verksamhet som ofta är energikrävande, innehåller utlandstransaktioner eller andra komplicerade transaktioner. 

”Lindfalken hjälpte oss att se över elcertifikat och skatter. Vi sparade cirka en och en halv miljon kronor. Det är stora pengar för oss.

Vi hade ingen koll på det här området. Det är ju svårt att ha egen expertis inom ett så smalt område.

Jag är jättenöjd med Lindfalkens arbete. De är trevliga, öppna och enkla att ha med att göra. Deras redovisningar var tydliga så att man verkligen förstod. Dessutom tog det ingen tid för oss. De gjorde jobbet, sen var det klart. Precis så smidigt som man vill att det ska vara.”

Hans Peter Olsson, VD, Rindi Älvdalen AB
Driver pelletsfabriker i Älvdalen och Vansbro
0281-71512 hp.olsson@rindi.se
 

”Med hjälp av Lindfalken sänkte vi våra kostnader för elskatt. Vi fick tillbaka runt en miljon kronor med hjälp av dem. De drev även ett mål mot Skatteverket, där vi mot alla odds gick vinnande ur striden. De hjälpte oss också att sänka kostnaderna framåt, genom att se till att vi är rätt klassade hos vårt energibolag.

Jag tycker att Lindfalken är otroligt duktiga. De levererar verkligen det de säger att de ska leverera. De är dessutom trevliga, engagerade och bra på att samarbeta.

Utan Lindfalken hade det här inte blivit av. Vi kan inte hålla en sådan specialistkompetens i vår egen organisation.”

Pierre Nyström, miljö- och kvalitetsansvarig,
Lantz Järn och Metall AB
Hanterar, förädlar och återvinner värdefulla
metaller ur metallskrot. Säte i Sollentuna.
070-687 02 11 pierre.nystrom@lantzmetall.se